Om Safteriet

Rene råvarer. Rene smaker. Økologisk så langt det går. Så kortreist som bare mulig. Kvalitet gjennom hard jobbing. Usvikelig tro på det vi holder på med og håndverkstradisjonene vi er en del av. Sånn laget vi drikkene våre da vi startet opp på slutten av nittitallet, og sånn lager vi dem nå.

 

Det lille safteriet vårt på Hillevåg i Stavanger leverer drikker til caféer og restauranter over hele landet. Savner du drikkene våre hos din favorittcafé, send oss gjerne en e-post, så tar vi kanskje kontakt med dem.

 

Safteriet støtter karensgårder, og Gjermestad Gard er inne i sitt siste karensår. Vi gleder oss til å kunne stemple også rabarbra, plommer, solbær og stikkelsbær fra Gjermestad Gard som økologiske og debiogodkjente fra 2015.

 

Drikkene selges og distribueres over hele landet gjennom Måkestad, Norganic og Tine. De aller fleste bestillinger og leveranser håndterer vi imidlertid selv.

Råvarene vi bruker kommer alltid fra de beste. Det betyr ikke at vi slutter å jakte på enda flere stolte leverandører. Hør gjerne fra deg, om du leverer økologiske, kortreiste og fantastiske råvarer.

 

Epler: Tyrifjord videregående skole og Telefrukt

RabarbraUllandhaug økologiske gård, Gjermestad Gard og Harlem Food

Solbær: Ullandhaug økologiske gård, Gjermestad Gard og Bærgården Østre Enger

Kirsebær: Tyrifjord videregående skole

Blåbær: Harlem Food

Hylleblomst: Ullandhaug økologiske gård, Solbakken Gård Randaberg

Bringebær: Harlem Food

Plommer: Tyrifjord videregående skole og Grønvik gård

Sukker og andre økologiske ingredienser utenom frukt og bær: Norganic