Om oss

Safteriet er en liten gjeng med stor saftbegeistring og fruktkunnskap som lager verdens beste drikk basert på rene råvarer og rene smaker.

Historien om Safteriet startet i 1997 på Ullandhaug Økologiske gård i Stavanger, i et miljø hvor økologi og naturlige råvarer stod i sentrum.

I 2011 kjøpte vi Safteriet av Stiftelsen Ullandhaug Økologiske Gård, med mål om å utvikle den reneste, beste drikken på markedet og levere til hele Norge. Etter hvert ble det flere produkter, flere utsalgssteder i flere byer, flere gjeve priser og ikke minst flere begeistrede kunder. 20 år etter at vi startet, hadde vi vokst ut av barndomshjemmet.

I 2018 kjøpte vi nye maskiner og flyttet inn til større lokaler i Hillevåg i Stavanger. Her er det mye enklere å få råvarene rett fra leverandøren og inn på kjøkkenet eller frysen. Etter tineprosessen har vi direkte tilgang til produksjonslinjen.

Kunder og andre hyggelige gjester med sans for saft tar vi i mot i lagerinngangen for en drøs og kanskje en god handel.

Folkene

Alina Sundalskleiv
Alina SundalskleivSalg & Markedsføring
alina@safteriet.no
Dagny GimseSalgsrepresentant
dagny@safteriet.no
Patrik Hemstrøm
Patrik HemstrømSalgrepresentant, Oslo
Robert Benedek
Kristoffer LillelandProduksjon
Kristoffer Lilleland
Robert BenedekProduksjon
Steinar Aanestad
Steinar AanestadInnkjøp & logistikk
steinar@safteriet.no
Victoria Berth LyhneDagilg Leder
victoria@safteriet.no