Historien om Safteriet startet i 1997 på Ullandhaug Økologiske gård i Stavanger, i et miljø hvor økologi og naturlige råvarer stod i sentrum.

I 2011 kjøpte vi Safteriet av Stiftelsen Ullandhaug Økologiske Gård, med mål om å utvikle den reneste, beste drikken på markedet og levere til hele Norge. Etter hvert ble det flere produkter, flere utsalgssteder i flere byer, flere gjeve priser og ikke minst flere begeistrede kunder. 20 år etter at vi startet, hadde vi vokst ut av barndomshjemmet.

I 2018 kjøpte vi nye maskiner og flyttet inn til større lokaler i Hillevåg i Stavanger. Her er det mye enklere å få råvarene rett fra leverandøren og inn på kjøkkenet eller frysen. Etter tineprosessen har vi direkte tilgang til produksjonslinjen. Kunder og andre hyggelige gjester med sans for saft tar vi i mot i lagerinngangen for en drøs og kanskje en god handel.

Safteriet snart klar for pressing lite
Håndverket, kvaliteten og gleden over gode råvarer er den samme, selv om vi har flyttet fra den lille gården på Ullandhaug til den lille fabrikken i Hillevåg.