Safteriet er en liten gjeng med med stor saftbegeistring, fruktkunnskap og arbeidslyst. Send oss en e-post eller kom innom og si hei!

Safteriet Robert Benedek

Robert Benedek
Robert er Safteriets safterimester. Han har vokst opp på vingård i Transylvania og har teft for god smak. Han holder kontroll på råvaremottaket og produksjonen, og smilet er aldri langt unna, uansett hva dagen måtte finne på å by på.

Safteriet Kristoffer Lilleland

Kristoffer Lilleland
Kristoffer er humørsprederen i Safteriet. Han jobber mest sammen med Robert på råvaremottaket og i produksjonen, men når han har tid, liker han godt å levere varer.

Safteriet Steinar Aanestad

Steinar Aanestad
Steinar er systemansvarlig hos Safteriet. Han har utdanning i informatikk, liker tall og er ekstra god på data, kundebehandling og leverandørbehandling. Steinar er også en smaksnerd med skyhøye kvalitetskrav som alltid søker den aller beste smaksopplevelsen. bestilling@safteriet.no /465 05 037

Safteriet Elin Hafsøe

Elin Hafsøe
Elin er daglig leder. Hun har også personalansvar, og er heldigvis flink til å holde kollegaene sine i tøylene og gi ros. Hun er generelt glad i folk, men også i salg og en god drøs. Elin trives ekstra godt på jobb i hylleblomst- og eplesesongen, når alle må bidra med fysisk arbeid i produksjon. kontoret@safteriet.no

 

Her finner du oss