Safteriet er en liten gjeng med med stor saftbegeistring, fruktkunnskap og arbeidslyst. Send oss en e-post eller kom innom og si hei!

Safteriet Robert Benedek

Robert Benedek
Robert er Safteriets safterimester. Han har vokst opp på vingård i Transylvania og har teft for god smak. Han holder kontroll på råvaremottaket og produksjonen, og smilet er aldri langt unna, uansett hva dagen måtte finne på å by på.

Safteriet Kristoffer Lilleland

Kristoffer Lilleland
Kristoffer er humørsprederen i Safteriet. Han jobber mest sammen med Robert på råvaremottaket og i produksjonen, men når han har tid, liker han godt å levere varer.

Safteriet Steinar Aanestad

Steinar Aanestad
Steinar er systemansvarlig hos Safteriet. Han har utdanning i informatikk, liker tall og er ekstra god på data, kundebehandling og leverandørbehandling. Steinar er også en smaksnerd med skyhøye kvalitetskrav som alltid søker den aller beste smaksopplevelsen. bestilling@safteriet.no /465 05 037

Safteriet Torbjørn Vatle

Torbjørn Vatle
Torbjørn er sjefen og har vinduer på to av veggene på kontoret sitt. Han har vært kjøpmann hos Rema 1000 i ti år, i tillegg til 5 år på gulvet og vet hva det vil si å ta i et tak. Humøret er alltid på topp, men han er streng hvis han må. Han passer på at alle kunder, leverandører og ansatte har det bra. kontoret@safteriet.no

 

Her finner du oss