Safteriet er en liten gjeng med stor saftbegeistring, fruktkunnskap og arbeidslyst. Send oss en e-post eller kom innom og si hei!

Safteriet Robert Benedek

Robert Benedek
Robert er Safteriets safterimester. Han har vokst opp på druegård med saft -og vinproduksjon i Transylvania og har teft for god smak. Han holder kontroll på råvaremottaket og produksjonen, og smilet er aldri langt unna, uansett hva dagen måtte finne på å by på.

Safteriet Kristoffer Lilleland

Kristoffer Lilleland
Kristoffer er humørsprederen i Safteriet. Han jobber mest sammen med Robert på råvaremottaket og i produksjonen, men når han har tid, liker han godt å levere varer.

Safteriet Steinar Aanestad

Steinar Aanestad
Steinar er systemansvarlig hos Safteriet. Han har utdanning i informatikk, liker tall og er ekstra god på data, kundebehandling og leverandørbehandling. Steinar er også en smaksnerd med skyhøye kvalitetskrav som alltid søker den aller beste smaksopplevelsen.

steinar@safteriet.no /46 50 50 37

Henrik Grannes
Henrik har vokst opp med bærbusker i hagen og er svært glad i hjemmelaget ripssaft, som han også har lært å lage av sin bestemor. Han ble litt vemodig da han oppdaget at Safteriet faktisk lager den enda bedre. Selv om han liker rips veldig godt, er han først og fremst opptatt av at kundene er fornøyd og har fått dekket sine behov. Henrik er Stavangergutt, er glad i mennesker og har jobbet med kundeoppfølging og salg i 15 år. I forrige jobb han hadde i Swedish Match, ble han ble kåret til årets selger.

Henrik blir glad hvis du tar kontakt for å slå av en prat eller ønsker et møte. Alle innspill og idéer mottas med takk. Gjerne ring han eller send en epost.

salg@safteriet.no /47 66 38 09

 

Safteriet Torbjørn Vatle

Torbjørn Vatle
Torbjørn er sjefen og har vinduer på to av veggene på kontoret sitt. Han har vært kjøpmann hos Rema 1000 i ti år, i tillegg til 5 år på gulvet og vet hva det vil si å ta i et tak. Humøret er alltid på topp, men han er streng hvis han må. Han passer på at alle kunder, leverandører og ansatte har det bra.

kontoret@safteriet.no

 

Her finner du oss