Så utrolig mange flinke, dedikerte folk som finnes! Vi er veldig stolte av å kunne kalle flere av dem for våre leverandører:

Ullandhaug gård: Ullandhaug økologiske gård driver med økologisk gårdsdrift, pedagogisk formidling, grønt arbeid og arbeidstrening. Intet mindre. Resultatet er blant annet rabarbra og hylleblomst til oss – og deg.

Stølahei Gård: På Stølahei Gård ved Stokkavannet i Stavanger driver Vendel Marie Sægrov opparbeidelse av økologisk rabarbrafelt. Til Safteriet leverer hun både rabarbra og aronia plukket fra trær plantet av faren.

Gjermestad Gård: Gjermestad Gård like utenfor Egersund leverer rabarbra, stikkelsbær og hylleblomst til Safteriet.

Skansen Urtehage: Gunhild og Harald i Skansen Urtehage holder til på Byre, en av Stavangers byøyer. Herfra får vi hylleblomst og rabarbra. I tillegg  dyrker de blant annet grønnsaker som de selger i sine to økologiske utsalg i Stavanger.

John Handeland: Fra den store hagen til John på Langøy like utenfor Stavanger får vi økologisk rabarbra og økologiske epler.

Arne Handeland: I Sauda sitter Arne Handeland og sørger for at vi kan stikke ned på hurtigbåtterminalen i Stavanger og hente hylleblomst og (forhåpentligvis snart) rabarbra.

Annes Rabarbra: Fra Anne på Østlandet mottar vi, kanskje ikke så overraskende, rabarbra. 3 tonn i året, faktisk.

Harlem Food: Når vær, vind og dårlige sesonger preger det norske markedet, er det godt å ha en norsk grossist som importerer økologiske, frosne bær til oss fra hele Europa. For selv om vi gjerne skulle hatt bare norske råvarer, er det godt å vite at at den europeiske kvaliteten er minst like god. Bare smak selv!

Fruktgården Svelvik: Svelvik er en av Norges største fruktgårder. Til oss har de levert frukt siden sommeren 2018.

Tyrifjord videregående skole: Økologisk frukt fra en videregående skole? Javisst. Faktisk er Tyrifjord i Buskerud en av våre mest trofaste og solide leverandører av epler, kirsebær og plommer.

Ryfylkefrukt SA : Fra vår lokale epleleverandør i Årdal får vi epler fra hele Ryfylke som ikke er «fine» nok til butikk, men som smaker helt perfekt.

Sognefrukt: Fra fruktmottaket i Sogn og Fjordane får vi epler i alle varianter.

Jan Ove Nes: I Sørfjorden i Hardanger dyrker Jan Ove økologiske epler – Raud Aroma  – av en helt fantastisk kvalitet. Så vi kjøper nesten hele avlingen hans hvert år, vi. 20 tonn.

Bekke Mellom: Fra Magne og Torhild kjøper vi flere tidlige eplesorter.

Hardanger Fjordfrukt: Hardanger Fjordfrukt hjelper oss med transport av eplene til Jan Ove. I tillegg kjøper vi noen tonn epler av dem hvis de har til overs.